Ha nascut La Zona, un nou portal en català sobre videojocs

author image by drfelip | Webs | 0 Comments | 02 abr. 2014

Ha nascut La Zona, un nou portal de videojocs i cultura digital en llengua catalana. No només inclourà notícies, anàlisis, un podcast i tot el que esperes d’un portal sobre videojocs, sinó que estarà molt a prop de la comunitat catalana de youtubers i altres aficionats als videojocs. Tot i que els dos webs es mantenen com a entitats separades, Gaming.cat serà la comunitat de La Zona, i La Zona serà la secció d’actualitat de Gaming.cat. Estem segurs que serà una relació sinèrgica i que aquesta sinergia serà molt positiva per a la comunitat.

Voleu saber més coses de La Zona? Podeu llegir la seva entrada de presentació.

Podeu seguir La Zona, també, a les xarxes socials:

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat